Forfatter
Tittel Hellstrøm Jr.: 60 oppskrifter & gode tips
Medansvarlig
Eksemplarstatus
Språk
Hylleplassering
Eier
Emne
År
Noter Mesterkokken Eyvind Hellstrøm har laget en kokebok for tenåringer som gjerne vil imponere på kjøkkenet. Her lærer man det man trenger å vite for å bli en god kokk, om gode råvarer og teknikker. Boka har oppskrifter på: kylling, biff, svin og lam, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, pasta og noodler, ris og taco, brød, kaker og desserter. Det er i alt 50 oppskrifter og mange nyttige tips. Kokebok for ungdomstrinnet.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
Utgitt
Omfang
*00001150 am a2200229uc 4500
*00145407
*00520210826111125.0
*007t|
*008150513b||||||||xx ||||j |||||0 nob|d
*019 $amu$bl
*020 $a978-82-03-39045-6$qib.$cNkr 349.00
*035 $a(BIBBI)0284774
*082 4$qNO-OsBA$a641.5083$25
*090 $bq$c641.5083$dH
*096 $amu 641.5083 H
*1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jn.
*24510$aHellstrøm Jr.$b60 oppskrifter & gode tips$cEyvind Hellstrøm ; foto: Stian Broch
*260 $aOslo$bAschehoug$c2012
*300 $a189 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*385 $mAldersgruppe$a13-15 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1005$2nortarget
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*5208 $aMesterkokken Eyvind Hellstrøm har laget en kokebok for tenåringer som gjerne vil imponere på kjøkkenet. Her lærer man det man trenger å vite for å bli en god kokk, om gode råvarer og teknikker. Boka har oppskrifter på: kylling, biff, svin og lam, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, pasta og noodler, ris og taco, brød, kaker og desserter. Det er i alt 50 oppskrifter og mange nyttige tips. Kokebok for ungdomstrinnet.
*594 $aMai2015-j
*65017$aMatlaging$xFor ungdom$2BS
*700 $aBroch, Stian$d1981-$efotograf$4pht$jn.
*7400 $a60 oppskrifter og gode tips
*850 $aTingvoll
*852 $aTingvoll
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening